Блог

Як правильно їсти суші і роли? 6 важливих правил

Популярність японської кухні постійно зростає, що пов'язано з її унікальним смаком і використанням корисних інгредієнтів. Однак любов до суші змушує нас дізнаватися секрети правильного вживання цієї смачної страви. Знаючи, як правильно їсти суші і роли, ви не соромлячись зможете замовляти улюблене частування не тільки на дім, а й в ресторані. Ми підготували для вас 6 порад, які розкажуть, як правильно їсти суші.

Розкриваємо тонкощі японської кухні і розповідаємо, чим відрізняються роли від суші

Не так давно японські страви могли собі дозволити тільки заможні клієнти, закуски вважалися екзотикою і рідко з'являлися на столах українців. Але сьогодні будь-хто може купити готовий продукт або замовити доставку додому. Але навіть незважаючи на таку високу популярність страв, не всі знають, чим відрізняються суші від ролів.

Користь суші: причини популярності японської страви

Про користь суші говорять немало. Вони малокалорійні, містять поживну рибу та морепродукти, свіжі овочі, зелень, рис. І замовити суші з доставкою можно практично в будь-який час. Але є й ті, хто стверджує, що суші мають мало спільного зі здоровим харчуванням. То ж яка думка вірна? Спробуємо розібратися.

Види суші: гастрономічний гід для шанувальників

Суші та роли — надзвичайно популярні страви. Але ще й досі не всі шанувальники знають, чим вони відрізняються. Насправді все просто, оскільки існують різні види суші. Це обумовлено використанням великої кількості інгредієнтів та способів приготування. Якщо ви також полюбляєте суші, то варто розібратися в різновидах цих смачних виробів. Адже суші у Львові пропонуються у великому різноманітті. А раптом щось ще не спробували?

Чи можна вагітним суші та роли?

Суші — це традиційна страва японської кухні, приготована з грудочки рису зі спеціальною оцтової заправкою і начинкою, покладеною зверху. Маленькі кулінарні шедеври, що подаються у вигляді рулетиків, особливо смакують вагітним. Відомо, що жінки, які носять під серцем дитину, полюбляють солоненьке, але якраз у цій страві із вираженим смаком забагато солі не буває ніколи, так як для приготування використовується слабосолена риба або солена, але в невеликій кількості. Тому на запитання: чи можна вагітним суші, відповідаємо лише «так»! Важко знайти настільки смачну і водночас корисну їжу.

Роли — це здорова, смачна і корисна їжа

Що таке роли? Це традиційна страва японської кухні, до складу якої входять такі інгредієнти, як рис, морепродукти та інші компоненти, які надають страві незвичайного і різноманітного смаку. Основна відмінність ролів від суші — менша кількість рису і більше начинки. Відомо близько 100 різновидів ролів. Але це ще не межа. Роли — це страва, яка знаходить все більше шанувальників у різних країнах світу, постійно вдосконалюється і доповнюється новими інгредієнтами. Таким чином виникають нові її види.

Що пити до суші, щоб підкреслити смак страви

Японські суші стали однією з улюблених страв українців. Ресторани східної кухні користуються великою популярністю. Японська кухня своєрідна і не схожа на традиційні українські страви. Вона ситна, низькокалорійна і корисна для здоров’я. Українці часто обирають доставку суші додому чи в офіс. Це зручно, адже можна отримати не тільки свіжу страву, а й замовити напої. Клієнти цікавляться, що пити до суші, щоб підкреслити смак страви.

Що таке суші дієта і як вона працює

Зараз модно вести здоровий спосіб життя і слідкувати за своїм харчуванням. За останні кілька років багато продуктів, які традиційно були присутні на українському столі, отримали статус шкідливих. Серед них молоко, глютенові злаки (пшениця, жито, ячмінь, овес), а також борошно, випічка і каші, виготовлені з них. Вони спричиняють проблеми з травленням і провокують передчасне старіння.

Що краще: домашні суші чи суші на замовлення?

Традиційна японська страва, суші, популярна в усьому світі. Вона відрізняється своєрідним яскравим смаком, великою кількістю варіантів ролів і високим вмістом корисних речовин. Однієї порції достатньо, щоб вгамувати почуття голоду без важкості у шлунку. Тривалість життя японців значно вища, ніж в середньому у світі, тому ця кухня вважається однією з найздоровіших.

5 основних помилок, які можна допустити, замовляючи суші та роли

Страви японської кухні користуються великою популярністю, тому що вони дієтичні, ситні та смачні. Насолодитись суші можна в ресторані або замовити доставку додому чи в офіс. Сервіс «Уже Тут» пропонує великий вибір смачних ролів, гарячої лапші вок і легких салатів. Ви також можете замовити десерти і напої, які будуть доставлені за вказаною адресою протягом 60 хвилин. Ми піклуємось про комфорт наших споживачів, тому в разі запізнення кур’єра сервісу ви отримаєте безкоштовні роли з наступною доставкою.

Показано з 1 по 10 із 12 (всього сторінок: 2)